Slavoj Žižek

Slavoj Žižek lindi më 1949 në Lubjanë. Ai është ndër filozofët më të shquar dhe ndër intelektualët më të rëndësishëm bashkëkohorë. Në krijimtarinë e tij voluminoze, Žižek ka shkruar për tema të filozofisë, historisë, kulturës, artit, duke mbetur përherë një mendimtar origjinal dhe provokues.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet