Xhafer Sadiku

Xhafer Sadiku ka lindur më 1954 në Shelq të Përmetit. Është diplomuar për drejtësi dhe është autor i disa librave studimorë me tematikë historike: “Shqipëria nën sundimin komunist, 1944- 1990 (Terrori mbi kulakët)”, “Midis perandorive dhe religjioneve (Nga Edikti i Kostandinit te Traktati i Berlinit)”, “Skenarë të përgjakur (Përmeti 1943-1990)”. Gjithashtu ka botuar edhe monografitë: “Gani Jashari-Zhepova”, “Mena: Bajraktar i Lurës”, “Refik Bej Toptani”

Po shfaqet përfundimi i vetëm