Matthew D'Ancona

Matthew D’Ancona (1968) është gazetar britanik. Ç’prej një moshe të re dhe sot e kësaj dite, punon në organet e shtypit anglishtfolës, përfshi këtu The Guardian dhe The New York Times.

Po shfaqet përfundimi i vetëm