Carlos Fuentes

Carlos Fuentes (1928-2012) ka qenë ndër shkrimtarët më të shquar meksikanë të fundshekullit XX; autor romanesh, tregimesh, novelash dhe esesh. Ndër vlerësimet e shumta, ai ka fituar çmime si “Romulo Gallego” (1977); “Cervantes” (1987); “Principe de Asturias” (1994), etj.

Po shfaqet përfundimi i vetëm