Alfred Halilaj

Alfred Halilaj ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Shkencave Sociale, në degën Filozofi-Sociologji. Ai ka shërbyer si mësues dhe nëndrejtor i gjimnazit “Ibrahim Rugova”, si dhe drejtor i “Shkollës profesionale” në qytetin e Kamzës. Ai ka doktoruar në Akademinë e Studimeve Albanologjike, Instituti i Antropologjisë dhe Studimit te Artit, Tiranë. Është pedagog në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës. Interesi i tij shkencor është fokusuar në antropologjinë dhe sociologjinë urbane, si dhe në çështjet e arsimit dhe zhvillimet sociale në tërësi.

Po shfaqet përfundimi i vetëm