Roberto Bolaño

Roberto Bolaño është një nga shkrimtarët themelorë të shekullit XXI. Lindi në Santiago (Kili) më 1953 dhe vdiq në Spanjë më 2003, nga një sëmundje e rëndë e mëlçisë.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet