Kundër shantazhit të dyfishtë

L600

Kundër shantazhit të dyfishtë
Slavoj Žižek
Përktheu Arlind Manxhuka

ISBN: 9789928185556

Sku: 082 Category: Slavoj Žižek Tags: ,

Përshkrim

Në këto ese, autori trajton valët e mëdha të migrimit drejt perëndimit, duke hetuar shkaqet dhe problemet që kanë shoqëruar këto lëvizje të mëdha, si dhe duke ofruar disa propozime për zgjidhjen e pasojave të tyre. Žižek ndalet edhe në çështje si dhuna, rendi neoliberal, feja, etj., dhe shqyrton rolin e tyre në krizën bashkëkohore të refugjatëve.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

133