Idlir Azizaj

Idlir Azizaj ka lindur në Vlorë në 1970. Studimet e para i kreu në Universitetin e Tiranës, ku u diplomua në Ekonomi. Më pas ndoqi studime të letërsisë angleze e amerikane në Concordia College, Minnessota, SHBA.Veprat e tij të mëparshme në prozë janë “Katër, ose një film i fundit mbi komunizmin tonë”, “Ti doje të shkruaje një fugë”, “Terxhuman”, “Gazetarja e kulturës vetvritet, shpirti i saj në drejtim të paditur”, “Don Kanuni, ose ngadalë gjaksi dremit në pritë”, si dhe novelat “Shekspirotët”.

Po shfaqet përfundimi i vetëm