Tregime të natyrshme dhe të mbinatyrshme

L1.000

Tregime të natyrshme dhe të mbinatyrshme
Carlos Fuentes
Përktheu: Bajram Karabolli

ISBN: 9789928185419

Sku: 067 Category: Carlos Fuentes Tag:

Përshkrim

Në këtë përmbledhje me 15 tregime gjenden, ndër të tjerë, tregimet: “Aura”, “Çak mol”, “Pantera në xhaz”, “Një shpirt i kulluar”, “Vija e jetës”.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

290