Saga e familjes Marks

L800

Saga e familjes Marks
Juan Goytisolo
Përktheu Bashkim Shehu

ISBN: 9789928185678

Sku: 090 Category: Juan Goytisolo Tag:

Përshkrim

Saga e familjes Marks është një roman pikaresk për jetën e filozofit gjerman, por i ambientuar në kohën e rënies së Murit të Berlinit; një biografi letrare e themeluesit të socializmit shkencor dhe, në të njëjtën kohë, një reportazh i jashtëzakonshëm i situatës së rënies së regjimeve komuniste.

Kjo është vepra e tij e parë e botuar në gjuhën shqipe.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

237