Qen kashte: Përsiatje mbi njerëzit dhe kafshë të tjera

L800

Qen kashte: Përsiatje mbi njerëzit dhe kafshë të tjera
John Gray
Përktheu nga anglishtja: Sokol Kosta

ISBN: 9789928185839

Sku: 105 Category: John Gray Tag:

Përshkrim

Në “Qen kashte”, Gray shpalos një sulm ballor ndaj humanizmit, duke e cilësuar atë si një surrogat të fesë së krishterë, prej nga humanizmi merr idenë e progresit njerëzor drejt një fundi të lumtur. Në tërësi, Gray orvatet të çmontojë utopitë e vjetra e të reja të mendimit politik perëndimor, me qëllim që të vrojtojë sa më qartë dhe pa iluzione historinë dhe gjendjen e njeriut në botë.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

240