Tregimet

L1.500

Tregimet
Jorge Luis Borges
Përktheu: Bashkim Shehu

ISBN: 9789928185877

Sku: 115 Category: Jorge Luis Borges Tag:

Përshkrim

Ky vëllim përmbledh të gjitha tregimet e shkruara nga Borges-i, një ndër trashëgimitë më ndikuese dhe të jashtëzakonshme të letërsisë perëndimore. Universi borhesian, plot me pasqyra, labirinte, tigra, biblioteka, gauço dhe maska, është një nga peizazhet themelore të shekullit XX. “Libri i librave” ishte një temë e preferuar dhe e ripërsëritur e Borges-it përgjatë gjithë jetës dhe krijimtarisë së tij. Ky është libri i librave të tij.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

555