Rruga e krokodilëve dhe tregime të tjera

Rruga e krokodilëve dhe tregime të tjera
Bruno Schulz
Përktheu nga polonishtja: Romeo Çollaku

ISBN: 9789928185594

Sku: 125 Category: Bruno Schulz Tag:

Informacion shtesë

Numri i faqeve

431