Poezi

L800

Poezi
Jorgos Seferis
Përkthyen Romeo Çollaku & Alket Çani

ISBN: 9789928185730

Sku: 100 Category: Jorgos Seferis Tag:

Përshkrim

Pas një vëllimi me ese të zgjedhura të J.S. të sjellë gjithashtu nga ‘Pika pa sipërfaqe’, në këtë botim shqip jepet pothuajse gjithë poezia e tij me përjashtim të pak vjershave që nuk iu nënshtruan aftësive tona në përkthim, si dhe të disa vargëzimeve që vetë autori, duke i shkruar për të eksperimentuar a për t’u argëtuar, i vlerësonte si të dorës së dytë dhe që nuk u përfshinë tek asnjë nga përmbledhjet e botuara në gjallje të tij, por vetëm – si shtojcë – në botimin e veprës së plotë poetike.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

298