Oda alabastri

L700

Oda alabastri
Emily Dickinson
Përktheu: Arben Dedja

ISBN: 9789928185402

Sku: 066 Category: Emily Dickinson Tag:

Përshkrim

Përmbledhje me poezi nga Emily Dickinson, përzgjedhur dhe përkthyer nga Arben Dedja.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

156