Mendimi dhe lëvizësi

L1.200

Mendimi dhe lëvizësi
Henri Bergson
Përktheu: Elvis Hoxha

ISBN: 9789928373052

Sku: 138 Category: Henri Bergson Tag:

Përshkrim

Mendimi dhe lëvizësi përbëhet nga një sërë esesh të shkruara në vitet 1903-1923, dhe përbëhet njëkohësisht nga një hyrje në metafizikë, një autobiografi filozofike e autorit dhe një kritikë tërësore të filozofisë.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

305