Estetika e muzikës

L800

Estetika e muzikës
Carl Dahlhaus
Përktheu: Edmir Ballgjati

Sku: 097 Category: Carl Dahlhaus Tag:

Përshkrim

Në këtë libër, Dahlhaus ofron njëkohësisht një histori të muzikës perëndimore që nga shekulli XVIII e këtej, si dhe një paraqitje tematike të estetikës së muzikës.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

182