Gravura nga Buenos Airesi

L1.000

Gravura nga Buenos Airesi
Roberto Arlt
Përktheu nga spanjishtja: Erion Karabolli

ISBN: 9789928185853

Sku: 107 Category: Roberto Arlt Tag:

Përshkrim

“Gravurat” janë një sërë skicash/tregimesh të shkurtra — herë vëzhgime të thukëta dhe ironike të jetës qytetase, herë kritikë shoqërore e mprehtë, herë fragmente me ngarkesë lirike — që autori i shkroi për vite me radhë në shtypin argjentinas.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

286