Balta

L800

Balta
Kristos Armando Gezos
Përktheu: Eleana Zhako

ISBN: 9789928185969

Sku: 133 Category: Kristos Armando Gezos Tag:

Përshkrim

28 vjeçari Aleksandër kthehet në Athinë pas një viti, me qëllim vetëvrasjen. Teksa rreket që të realizojë detajet e fundit të planit të tij, endet rrugëve të Athinës, duke u kalamendur mes së shkuarës dhe të tashmes asfiksuese, përballet me dobësitë vetjake dhe mjedisin e ashpër njerëzor përmes monologëve dëshpërues rreth vendit të tij në botën njerëzore.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

151