Armiku i popullit pa emër

L600

Armiku i popullit pa emër
Idlir Azizaj

ISBN: 9789928185488

Sku: 076 Categories: Idlir Azizaj, Uncategorized Tag:

Përshkrim

Një aktivist politik shqiptar arrestohet nga policia e Prishtinës, që e hedh mandej në tokën asnjanëse mes Kosovës dhe Shqipërisë. Pa pasaportë, pa identitet zyrtar, pa mundur të lëvizë, i riu shqiptar detyrohet të endet në këtë no man’s land mes dy vendeve. Por me kalimin e kohës, nga problemi vetjak ai nis përsiatjet mbi fasadën e marrëdhënieve mes Shqipërisë e Kosovës. E pastaj mbi problemet e Ballkanit, mbi kulturën e harruar e të neglizhuar ballkanike.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

97