Kushti postmodern: Raport mbi situatën e dijes

L500

Kushti postmodern: Raport mbi situatën e dijes
Jean-François Lyotard
Përktheu Orgest Azizi

ISBN: 9789928185471

Përshkrim

Në këtë ese të famshme dhe me ndikim të thellë, Lyotard vëren fundin e tregimeve të mëdha (metatregimeve), duke sanksionuar kështu kalimin nga epoka moderne në atë postmoderne.

Informacion shtesë

Numri i faqeve

184